banner

Postup

Tento recept jsem si vymyslela sama.Když jsem vytahovala z mražáku Pangase upoutali mě krabí tyčinky.
Na dno pekáčku jsem dala směs jak na lečo-papriky,cibuli,rajčata.Osolila opepřila.Na to jsem dala zavitky z Pengase.Toho jsem pokapala citronem,osolila,opepřila.Rozpulila na tenčí pásky do kterých jsem zabalila krabí tyčinku.Co nedrželo spíchla jsem páratkem.Dala do pekáčku a už jen na každý závitek dala kousek másla.Nesmí se tam dát žádná voda.Ryba jí hodně pustí.
Překvapilo mě,že to pěkně drželo pohromadě a dalo by se to jíst i studené.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Vepřová v pivním chlebu

Následující recept:

VEPŘOVÉ PLÁTKY DELICATES

Rybička - diskuze

To vypadá moc pěkně, za jak dlouho je, Gábi, hotové?
To musí být dobrota, takový zajímavosti můžu
A další dobrůtka.Zeleninka a rybičky-to je ta správná kombinace.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40