banner

Postup

Náš mladej má rád jídla, která kloužou do krku, proto jsem vymyslela tyhle brambory. Je tam masíčko, zelenina a hlavně,jsou krásně šťavnaté.


kuřecí prsa


cibule, česnek


mražený hrášek s mrkví


loupaná rajčata v plechovce


smetana


bazalka, sůl, pepř


brambory


 


Na oleji zpěníme cibulku a česnek, na tom osmahneme na malé kousky maso, osolíme. Až trošku změkne, přisypeme tam hrášek s mrkví a rajčata a chvíli společně podusíme. Přidáme bazalku nebo oregano a zalejeme smetanou. Ještě prohřejeme a dáme do pekáče, kde už máme na malé kostičky nakrájené syrové brambory. Vše dohromady zamícháme a dáme zapéct.


 Může se zalít i vajíčkem, ale když nebude,nic se nestane.


Brambory do sebe krásně natáhnou tu smetanovo-rajčatovou šťávu a jsou měkkoučké. A myslím, že to je zdravé jídlo, které klidně můžou i malé děti.


Tak teď už vám jen přeju dobrou chuť!!!!


 


 

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Cuketové placičky

Následující recept:

Banánovo - kávový dort

Moje zapečené brambory - diskuze

Jé,máš husičkové talíře jak já.Brambory vypadají super.Zaujala mě ta plechovka rajčat.Vyzkouším.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici