Recept: Medailonky Šumava
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
Ingredience: vepřové maso, žampiony, smetana ke šlehání (230-250 ml), tvrdý sýr, hladká mouka, sladká paprika, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce plnotučné hořčice, česnek, sůl, pepř, olej Postup přípravy: Maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí. Smícháme hladkou mouku, sladkou papriku a pepř a v této směsi maso obalíme. Zprudka opečeme na oleji na pánvi. Maso uchováme v teple. Ve výpeku orestujeme žampiony, nakrájené na plátky. Do pekáče vložíme maso na ně naskládáme orestované žampiony a posypeme nahrubo nastrouhaným tvrdým sýrem a zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali sójovou omáčku a hořčici. Zakryté dáme zapéct. Omlouvám se, jestli se tento recept už zde vyskytl, nemám čas vše pročíst. Tohle je mé totálně zamilované jídlo, určitě vyzkoušejte, nebudete litovat. Nejraději si to dáváme s bramborovou kaší. :-)
Předchozí recept:
Polevka z cervene cocky - vhodna i pro deti
Následující recept:
rýže s masíčkem ochucené hrozny
Medailonky Šumava - diskuze
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?s
          
            26 %
          
          
          23 hlasů
        
          
            69 %
          
          
          60 hlasů
        
          
            5 %
          
          
          4 hlasy
        
Celkem hlasovalo 87 unikátních návštěvníků