banner

Recept: maso a brambory zapečené se šlehačkou

Postup

Plátky masa(kotleta,vepřové řízky,nebo kuřecí)
Brambory
šlegačka

Maso naklepeme,osolíme,opepříme a zprudka opečeme na oleji.Vyjmeme.
Brambory nakrájíme na tenké půlkolečka,přidáme drcený kmín ,sůl a trochu podravky,promícháme,dáme do poloviny pekáče,na druhou půlku dáme orestované maso,přikryjeme a pečeme v troubě.Až začnou brambory měknout,zalijeme šlehačkou a odkryté pečeme až se šlehačka srazí.

Jdou i různé obměny,záleží na fantazii

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Kuřecí řízky se smetanou

Následující recept:

Sušenky Dobré ráno

maso a brambory zapečené se šlehačkou - diskuze

taky to dělám a je to výborný
Dnes vařeno a je to super mnamka a hlavně rychlovka.
Tak tohle miluju, a nejradši z toho mám ty brambory se šlehačkou

Ňamka

Já to dělám podobně a je to fakt dobrůtka.Všem doporučuji

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici