banner

Postup

4 kuřecí prsa, 1 lžíce medu, 1 lžíce oliv.oleje, 1 lžička mleté skořice, 1 lžička mletéh římského kmínu, 400 g konzerv.rajčat, 150 ml kuřecího vývaru, 200 g zelených fazolek, sůl, pepř, šťáva a kůra z 1 citronu


 


Na rozpálený olej vložíme nakrájená prsa, osolíme, opepříme, zakápneme medem a 5-6 minut opékáme na mírném ohni, přidáme rajčata a koření, zalijeme vývarem,  přidáme fazolky a citr. šťávu a kůru a přiklopíme, dusíme 8-10 minut.


 


Příloha: citronový kuskus


 


P.S. vařila jsem z kuřecích stehen rozporcovaných na půl, zapomněla jsem dát citron, a kuskus jsem použila celozrnný, a bylo to fantastické :)

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Třípatrový safari dort

Následující recept:

Nugátové řezy

marocké kuře - diskuze

Hani, citronový kuskus je co, prosím Tě? Do klasického kuskusu dáš citronovou šťávu?

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40