Postup

krůtí maso na menší kousky


cibule


slanina


mouka


žampiony


sůl


máslo


petrželka


V kastrůlku osmahneme na drobno pokrájenou slaninu,vložíme krůtí maso a zprudka orestujeme, přidáme nakrájenou cibuli a žampiony na čtvrtinky, to vše osolíme, podlijeme vodou nebo lépe vývarem pokud máme a dáme pod pokličku dusit. Mezitím si připravíme z másla a mouky jíšku. Když je maso měkké, zahustíme jíškou a vaříme ještě tak 10 minut. Pár minutek před koncem vmícháme na jemno nasekanou zelenou petrželku.Příloha libovolná, Dobrou chuť

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Následující recept:

Rychlý a jednoduchý dort

Krůtí Frikasé - diskuze

Jůůůůůůůůůů,to vypadá dobře.Jako přílohu vidím rýži nebo hranolky

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

70 %
47 hlasů

4 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici