banner

Postup

krůtí maso na menší kousky


cibule


slanina


mouka


žampiony


sůl


máslo


petrželka


V kastrůlku osmahneme na drobno pokrájenou slaninu,vložíme krůtí maso a zprudka orestujeme, přidáme nakrájenou cibuli a žampiony na čtvrtinky, to vše osolíme, podlijeme vodou nebo lépe vývarem pokud máme a dáme pod pokličku dusit. Mezitím si připravíme z másla a mouky jíšku. Když je maso měkké, zahustíme jíškou a vaříme ještě tak 10 minut. Pár minutek před koncem vmícháme na jemno nasekanou zelenou petrželku.Příloha libovolná, Dobrou chuť

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Následující recept:

Rychlý a jednoduchý dort

Krůtí Frikasé - diskuze

Jůůůůůůůůůů,to vypadá dobře.Jako přílohu vidím rýži nebo hranolky

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

16 %
10 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

59 %
37 hlasů

17 %
11 hlasů

Celkem hlasovalo 63 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40