Recept: Krůtí Frikasé
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
krůtí maso na menší kousky
cibule
slanina
mouka
žampiony
sůl
máslo
petrželka
V kastrůlku osmahneme na drobno pokrájenou slaninu,vložíme krůtí maso a zprudka orestujeme, přidáme nakrájenou cibuli a žampiony na čtvrtinky, to vše osolíme, podlijeme vodou nebo lépe vývarem pokud máme a dáme pod pokličku dusit. Mezitím si připravíme z másla a mouky jíšku. Když je maso měkké, zahustíme jíškou a vaříme ještě tak 10 minut. Pár minutek před koncem vmícháme na jemno nasekanou zelenou petrželku.Příloha libovolná, Dobrou chuť
Fotogalerie
Předchozí recept:
Špekáčky s cibulí na maggi
Následující recept:
Rychlý a jednoduchý dort
Krůtí Frikasé - diskuze
Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?s
          
            26 %
          
          
          23 hlasů
        
          
            70 %
          
          
          63 hlasů
        
          
            4 %
          
          
          4 hlasy
        
Celkem hlasovalo 90 unikátních návštěvníků