banner

Postup

400 g vepřové kýty
olej,sůl,pepř
Hořčice,kečup,lečo,feferonky

Maso nakrájíme na malé kostičky,osolíme,opepříme a opečeme na oleji společně s hořčicí.Během opékání přidáme několik lžic kečupu a krátce restujeme.Přidáme lečo,feferonky a mírně podusíme a dochutíme.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pekingské placičky

Následující recept:

Moravské kotlety naruby

Katův šleh - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

77 %
34 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 44 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici