banner

Postup

400 g vepřové kýty
olej,sůl,pepř
Hořčice,kečup,lečo,feferonky

Maso nakrájíme na malé kostičky,osolíme,opepříme a opečeme na oleji společně s hořčicí.Během opékání přidáme několik lžic kečupu a krátce restujeme.Přidáme lečo,feferonky a mírně podusíme a dochutíme.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pekingské placičky

Následující recept:

Moravské kotlety naruby

Katův šleh - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40