Recept: I mistr kuchař se někdy utne.
Pro akci je nutné přihlášení
Postup
Popíšu tady pro výstrahu jak jsem dopadla s pečením masa v tlačenkovém sáčku.
Někde jsem to zaslechla a jevilo se mi to jako dobrá nahražka těch super drahých sáčku co prodavají rovnou i s tím kořením.
Připravila jsem si foták jak si to pěkně nafotím jaka jsem borka a jak jsem na to všecko vyzrála.
Na radu dost skeptické Adelky jsem sáčky propíchala.
V troubě to vypadalo moc pěkně a když jsem tam chtěla dát další sáček tentokrát s braborama,bylo už to nějaké divné.
Brambory jsem tam dala a za chvíli puch.Sáčky se začali kroutit a tvrdnout.Vše jsem vytáhla a vysypala na plech.Sáčky byli tvrdé asi jako ty gelové hehty po zatvrdnutí.
Jídlo jsem dopekla nakonec na plechu.
Škoda,tak jsem se těšila.No každý muj šílený nápad mi musí vyjít.A Adélka mě varovala.
Posudte sami co udělal sáček hned po vložení do trouby.
Fotogalerie
Předchozí recept:
Potěšení pro Zajíčky
Následující recept:
Svíčková trochu jinak ( ruská svíčková)
I mistr kuchař se někdy utne. - diskuze


Související recepty
Aktuální testování
Aktuální soutěže
BMI
Kategorie BMI jsou zjednodušeným modelem, které nám pomáhají se zorientovat v naší tělesné hmotnosti. Body Mass Index (BMI) udává méně přesné údaje zejména u dětí, starších lidí a aktivních sportovců. Přesnější posouzení tělesné váhy než kalkulačka BMI může provést odborník, který zahrne i další parametry: např. pohlaví, věk, objem svalů, typ postavy a celkový životní styl.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?
17 %
11 hlasů
0 %
0 hlasů
8 %
5 hlasů
58 %
38 hlasů
18 %
12 hlasů
Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků