Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Oběd takřka bez námahy:)

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Jedná se o přírodní plátek masa s bramborem...Záleží na každém, zda zvolí kuřecí nebo vepřové.
Já osobně preferuji vepřové. Takže plátek masa naklepu,osolím a opepřím a položím na vetší kus alobalu. Potom okrájím tak jednu dve brambory a nakrájím je na plátky,které osolím a postupně jeden plátek po druhém pokládám na maso, dokud není schované a nebo dokud si nemyslím,že mi ty brambory uz stačí:) Navrch jen trochu másla,aby to bylo hezky omaštěné...celé to zabalím do alobalu.( Může se dát víc vrtstev-treba tak dvě)Položím na plech a dám tak na půl hodinky péct. (asi 180-200°C)
Je to vážne rychlovka a je to moc dobré..hlavně jedno balení- jedna porce. A abych nezapomnela...špinavé nádobí téměř žádné, protože hotové jídlo se jen položí na talíř a papá se z alobalu, kde je všechna šťáva...ten se pak jen zmačká a vyhodí..
Tak přeji dobrou chuť!
autor: Lenunka    Poslední změna: 25.09.2007 17:02:08
Předchozí článek Kuřecí maso, smetana, žampiony a BILE VINO Další článek Brambory s boubami a slaninou
Diskuze
  • znám troch jinak
    na vymazaný alobal sádlem poklademe syrové na kolečka nakrájené brambory(osolit). Na ně vepř. kotletu (opepřit, osolit), cibuli a plátky anglické. Nezdravé ale dobré 
    Stáňa   | 06.11.2007 10:34:42
    Reagovat | URL příspěvku
  • To vypadá dobře,vyzkouším.
    Val.J35   | 05.11.2007 14:28:01
    Reagovat | URL příspěvku
  • já dělám podobné jen maso potřu polotučnou hořčicí pokladu cibulkou nakrájenou na kolečka ( červená nebo bílá) a pak vrším brambory
    Taky výborné  
    akbal   | 05.11.2007 13:04:48
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×