Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Králík na divoko

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Dostala jsem králíka a protože jsem chtěla změnu, rozmíchala jsem si koření od Vitany Divočina v trošce oleje, naporcovaného králíka jím potřela, podlila vodou a na 180 pekla asi 1,5 hodiny.

K tomu br.knedlíček a strašně jsme si pochutnali. Doporučuju vyzkoušet.

Já zvěřinu nemusím, protože je na mě hořká ale s domácím králíčkem to mělo nevídané grády

autor: lucie73    Poslední změna: 31.05.2011 22:16:23
Předchozí článek kuřecí špízy s arašídovou omáčkou Další článek gulášek
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×