Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Svratecký guláš

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Ingredience: hovězí maso (může být i vepřové ale z hovězího je to nejlepší), 3 velké cibule (může být i víc - čím víc, tím líp), 6 stroužků česneku, sladká a pálivá mletá paprika, kmín, pepř, majoránka, masox, sůl, kremžská hořčice, voršestr, kečup.

Postup: Cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme na oleji. Přidáme na nudličky nakrájené maso a osmažíme. Potom přidáme vodu, sladkou a pálivou papriku, česnek nakrájený na slabé plátky, kmín, pepř, majoránku, masox a 2 lžičky kremžské hořčice. Za občasného míchání necháme dusit dokud maso nezměkne. Když je maso měkké, přidáme sůl, kečup a voršestr. Zamícháme a pokud  je potřeba, zahustíme záklechtkou (voda+mouka).

Podáváme s bramboráčkama.

autor: kjajka    Poslední změna: 30.08.2010 12:57:12
Předchozí článek I mistr kuchař se někdy utne. Další článek Sekaná trošku jinak
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×