Recept: Honafí masový koláč

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Tedy puvodně Fiesta Mexický koláč ,jen jsem ho tak upravila a zjednodušila a ubrala pálivost,že už se to tak nazvat nedá. Maso-Vepřové orestovat na oleji,přidat cibuli,česnek,sul,pepř a hodně limetkové štávy.Podusit do měkka.Už to maso bylo výborné.Vařila jsem ho den předem. Druhý den jsem si udělala jako palačinkové těsto-3 vajíčka,mléko,mouka,sul,pepř,paprika,Musí to být husté,ale tekuté.Ještě jsem do něho přimíchala nastrouhaný tvrdý sýr. Na dno dortové formy jsem dala pečicí papír,na něho vylila studené maso i se štávou.Posypala celým sáčkem mražené kukuřice a zalila tím těstem. Dala jsem péct.Ani po 20 minutách to nevypadalo,že z toho něco bude.Po 40 už se to konečně upeklo. Pak jsme jedli.Je to strašně jednoduché,hodně syté a užasně dobré. Vyzkoušejte  






autor: Honafa    Poslední změna: 20.11.2009 16:01:21
Předchozí článek Pastýřský koláč Další článek Karbenátky v zelí
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×