Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Zapékané vepřové maso po finsku

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
500 gr vepř.masa(bůček ,plec)
olej,2 cibule,sůl,půl lžičky mletého nového koření,brambory,strouhaný sýr.

Maso nakrájíme na kostky,nakríjíme ciboli,osmahneme na oleji s cibulí.Osolíme ,podlejeme vývarem a dusíme v troubě.Když je maso měkké,přidáme na kolečka nakrájené broämbory,nové koření ,můžeme přidat i jiné koření dle chuti,,promícháme a zapečeme.Když jsou měkké brambory,posypeme sýrem a zprudka zapečeme.
autor: ičinka    Poslední změna: 10.06.2009 11:39:24
Předchozí článek Kuřecí zapékané s chřestem Další článek Kuřecí s tatarkou
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×