Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pangasius v alobalu

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Potřebujeme: Alobal
filety s pangase (podle počtu osob počet filetů)
3 - 6 menších cibulí
3 - 6 strožků česneku
koření na ryby, sůl
citronová šťáva

Filety necháme rozmrazit tak na půl, nasolíme, hodně okořeníme kořením na ryby ( já používám koření od Antonína). Na alobal naskládáme cibuli a česnek, na to položíme nakořeněné filety a na to zase cibuli a česnek. K rybě přidáme oříšek mála a pořádně zabalíme. Pečeme na grilu nebo v troubě pod grilem 45 minut. Podáváme s celozrným pečivem nebo bramborem a zeleninovým salátem. Můžeme pak celé jídlo ještě posypat čerstvou petrželkou nebo pažitkou.

Dneska jsem to vařila a vynikající. Přeju všem dobou chuť.
autor: miky.81    Poslední změna: 03.06.2009 11:31:43
Předchozí článek Nový objev Další článek Výborné a rychlé jakékoliv
maso, v jednom pekáči :)
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×