Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Slibované masíčko....po mexicku

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Vepřové maso po mexicku

Den či dva dny předem si nejprve naložíme maso (nakrájené na nudličky) do umělohmotné či skleněné nádoby,aby maso nechytalo příchutě kovu.. (kýtu)

Marináda: pivo, med, worcester, pl.horčice,olej,drcený česnek (můžeme přidat i trošku koření tzv.mexická marináda)

V den D:

na pánvi maso začneme opékat, až je zatáhlé a trochu změklé-přidáme cibuli na nudličky, červenou a zelenou papriku na nudličky (můžeme dát i papriku trikolóru), sůl, chvíli opékáme až je paprika i maso skoro měkké..

poté přidáme trošku pórku na nudličky, cherry rajčátka nakrájená na plátky (velice dobrá jsou keříčková),kukuřici bonduelle,fazole červené bonduelle,trošku kečupu od Heinze a také hot sauce od Heinze, pivo,chili papričky nakrájené nejlépe piri-piri z nálevu, chilli mleté-špetku, med, česnek, trošinku oregana....škrobovou masovou máčenou moučku ve vodě nakonec...

Dá se dát i místo piva dezertní víno...dle libosti a chuti, dále se dá přidat i sójová omáčka houbová.

Nejdůležitější rada: Vše děláme s láskou....ingredience si předem v klidu nachystáme,abychom nekvapili a jídlo během vaření ochutnáváme a dochucujeme... pozor:je tam hodně dochucovadel,takže opatrně a s mírou...

Dobrou chuť!!





autor: Markytánka11    Poslední změna: 10.11.2008 15:34:42
Předchozí článek Masíčko na porku-pro maminu19 Další článek Pangasius na zelenině
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×