Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: játra drůbeží

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Tak jsem po dlouhé době na manžovo přání koupila. Akorát jsem úplně zapomněla, jak se dělají... Játra se musí nejdřív pečlivě očistit a zbavit všeho, co pak není dobré (ty játra tam nechte:-D) Zpěnit cibulku - hodně cibulky - a pak nechat orestovat játra, zasypat sl. paprikou, špetkou pepře, podlít jen trochou vody a přidat asi tak 1/4 kostky hovězího bujonu. Nechat podusit, občas promíchat. Dochutit solí samozřejmě až na konec, jinak ztvrdnou a nejsou k jídlu. Podávat s rýží nebo hranolkama. Nedělá se omáčka, tohle je jen něco jako čína plná železa... akorát ještě nejsou hotové, tak nevím, jak dnes budou chutnat....snad jo, tak všem ostatním dobrou chuť!

...jsou tak dobrá, že na manžu teda asi nezbyde..:-D
autor: mamina19    Poslední změna: 14.05.2008 11:54:18
Předchozí článek Řízky v bylinkovém těstíčku Další článek Pivní opojení na grilu
Diskuze
  • Játra taky můžu na všechny způsoby    
    Small   | 14.05.2008 13:59:14
    Reagovat | URL příspěvku
  • Játra miluju,ale manžel nemá rád,takže je dělám jen když ke mě přijede ségra,taky je má ráda.
    Dělám to podobně jako ty
       
    Silvinka   | 14.05.2008 12:16:31
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×