Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pivní opojení na grilu

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
cca 2,5 kg jakéhokoliv masa vhodného na gril
5 velkých cibulí
1 velká palice česneku

marináda:1/4 l oleje,1/2 l piva,3 lžice solamylu,1 lžice ďábelského koření(já používám koření Thajský gril-není to tak ostré pro děti)2 lžičky sladké papriky,1 lžička kari koření(to většinou kvůli dětem nedávám),1 lžička pol.koření,sůl,pepř
-vše smícháme

Cibuli nakrájíme na silnější kolečka,česnek utřeme,smícháme s připraveným masem.
Zalijeme marinádou a necháme alespoň 1 den uležet.

Cibuli je možno dát na gril také-je vynikající.
autor: morina    Poslední změna: 13.05.2008 19:05:54
Předchozí článek játra drůbeží Další článek Šlehané biftečky
Diskuze
  • Blani, díky   
    Calamity J.   | 14.05.2008 22:10:45
    Reagovat | URL příspěvku
  • Mňami,mňami,v pátek vyzkouším. 
    tygřímáma   | 14.05.2008 20:46:52
    Reagovat | URL příspěvku
  • a v čem to grilujete ?? já jen jestli ta cibule nepadá do ohně?? Já když grilujem ,jen potírám marinádou ,protože vše ostatní zaručeně odpadne    
    Small   | 14.05.2008 14:06:09 | Reakcí: 4, poslední: 14.05.2008 20:58:52
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Asi už 3 rokem grilujeme ne na mřížce(tj,na přímém ohni),ale máme udělaný plát.
      Chutná to stejně a nejsou problémy z odpadáváním masa do ohně.
      A snad i zdravější(i když v sobotu to tak nevypadalo        )
      morina   | 14.05.2008 15:18:24
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE:
      My máme klasický kulatý gril s pokličkou a drátěným roštem,ale v poslední době hodně používáme ty alu tácky na grilování a dokonce jsem teď viděla někde v nabídce(myslím Makro)tácek z nerezy asi za stovku   !
      KaJana   | 14.05.2008 19:52:53
      Reagovat | URL příspěvku
  • To je moc pěkný a vhodný receptík k tomu krásnému a teplému počasíčku   !!!Jsme milovníci letního grilování,tak aspoň nějaká nová inspirace!
    KaJana   | 13.05.2008 22:04:48 | Reakcí: 1, poslední: 14.05.2008 10:16:48
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      dělám vždy když máme návštěvu-je to osvědčený recept a většinou chutná
      morina   | 14.05.2008 10:16:48
      Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×