Recept: PIVOVARSKY BUCEK

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
600g libovejsiho bucku,100g uzeneho syra,olej,0,3l piva(12),cibule,cesnek,strouhanka,nove koreni,ml.pepr,sul. Bucek nakrajime na porce asi 1cm silne,lehce naklepeme a osolime.Na oleji zpenime nadrobno nakrajenou cibuli,pridame maso,prudce opeceme po obou stranach.Pak mirne podlijeme vyvarem,pridame cesnek,nove koreni,ml.pepr a dusime domekka.Pred dohotovenim pridame lzici strouhanky a za staleho michani podlijeme pivem.Omacku dobre provarime.Porce bucku na taliri prelijeme stavou a posypeme strouhanym syrem.Podavame s brambory na jakykoliv zpusob.DOBROU CHUT!
autor: versacek    Poslední změna: 07.03.2008 11:55:31
Předchozí článek KUŘÁTKO NA POMERANČÍCH:-) Další článek Špízy trochu jinak
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce