banner

Postup

Musím se přiznat není to muj nápad.


Muj nápad je ,že dělám jednoduché pyré z jakéhokoliv ovoce.Nejčastěji ze švestek.Jen je 20min podusím i s peckama a slupkou a pak přecedím.


Letos už jsme takhle snědli kvanta švestek.Holky to miluji.


Inovace je,že se to ještě uvaří s pudinkem.Tak,že jsem to dala zpátky do hrnce.Přidala cukr a ve vodě rozmíchala jeden vanilkový pudink.Potom ho v tom pyré uvařila.Nechala vychladnout.


Segře to poradila kamarádka co to dělá svoji malé dceři.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

pudinkové šátečky

Následující recept:

pórková po našem

Šveskový dezertík - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
3 hlasy

82 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 17 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40