banner

Postup

Musím se přiznat není to muj nápad.


Muj nápad je ,že dělám jednoduché pyré z jakéhokoliv ovoce.Nejčastěji ze švestek.Jen je 20min podusím i s peckama a slupkou a pak přecedím.


Letos už jsme takhle snědli kvanta švestek.Holky to miluji.


Inovace je,že se to ještě uvaří s pudinkem.Tak,že jsem to dala zpátky do hrnce.Přidala cukr a ve vodě rozmíchala jeden vanilkový pudink.Potom ho v tom pyré uvařila.Nechala vychladnout.


Segře to poradila kamarádka co to dělá svoji malé dceři.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

pudinkové šátečky

Následující recept:

pórková po našem

Šveskový dezertík - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

79 %
31 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 39 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici