banner

Postup

Seznam ingrediencí:
0,5 kg jahod
1 kelímek Rama Cremefine zakysaný krém
1 kelímek Rama Cremefine ke šlehání
1 balení tvarohu
1-2 balení plátkové želatiny
10 lžic cukru
20-25 piškotů
1 kulatého piškotového korpusu ze tří vajec

Postup přípravy:
Vybereme si misku o obsahu cca 1,5 -2l, která bude vypadat jako krunýř želvy. Podle horního obvodu upečeme piškotový korpus - kolečko (recept nedávám, každý má jistě vlastní - stačí korpus ze 3 vajec). Jahody rozmačkáme vidličkou na kaši, vmícháme do tvarohu, a vmícháme Ramu Cremefine zakysaný krém. Hrst jahod si necháme stranou a vmícháme nakonec a jen lehce rozmačkáme vidličkou, aby ve směsi zůstaly kusy jahod. Ramu Cremefine ke šlehání ušleháme dotuha a jen lehce vmícháme do směsi, osladíme dle chuti. Rozpustíme želatinu dle návodu, nalijeme do ní směs, promícháme. Vybranou misku vyložíme potrav. folií, směs do ní nalijeme, přiklopíme korpusem (oříznout, aby seděl na hladině směsi) a necháme ztuhnout, nejlépe přes noc. Vyklopíme, poklademe piškoty (krunýř), na jeden piškot namalujeme čokoládou oči a tlamičku a zapíchneme "naštorc".

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Pribináček

Následující recept:

Banánový rychlý mls

Jahodová želva - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici