banner

Postup

1 kg hladké mouky
1 zakysaná smetana
4 žloutky
8 bílků
citronová kůra

POSTUP:Do misky si dáme hladkou mouku,přidáme 4 žloutky,zakysanou smetanu,pak zlehka zamícháme vyšlehané bílky.Vypracujeme v hladké těsto,které se dá do lednice uležit asi 1 hodinu.Pomoučíme si vál a vyválíme těsto o tloušce 1cm.Vykrajujeme čtverečky nožem a nebo tvořítky různé tvary.Pečeme na pánvi v oleji.Opečené do zlatova obalíme v moučkovém cukru nebo jemně osolíme a okořeníme kořením dle chutí.Necháme vychladnout a podáváme.
DOBROU CHUŤ.

Sdílejte stránku

Následující recept:

Pangas v těstíčku

Dobré lehké keksíky. - diskuze

díky,něco takového jsem hledala

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 41 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici