banner

Postup

6 vajec,10dkg moučkového cukru,2 lžíce oleje,2 lžíce kakaa,2lžíce vlažné vody,14dkg hladké mouky,rybízová nebo malinová marmeláda,piškoty,4 lžíce rumu,1/2 kelímku šlehačky.
Krém-300ml mléka,1 vanilkový pudink,3 lžíce cukru,1 vanilkový cukr,1 žloutek,250g másla nebo jiného tuku.
Žloutky s cukrem a vodou vyšlehat do pěny.Přidat olej a kakao a opět prošlehat.Poté přidat mouku-prošlehat.Na konec lehce vmíchat sníh ze 6 bílků.Korpus péct cca 10-12 minut na 180°C.
Z mléka a pudink.prášku uvaříme pudink.Po vychladnutí přidat oba cukry a žloutek.Do změklého tuku zašlehat pudinkovou směs a vyšlehat dohladka.
Vychladlý piškot potřít marmeládou,poklást piškoty(jeden vedle druhého).Piškoty pocákat šlehačkou smíchanou s rumem.Spotřebovat veškerou tekutinu.Natřít pudinkovým krémem.
Pocákat čoko polevou nebo posypat nasekanými ořechy.Dát ztuhnout a zbaštit.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Následující recept:

Mrkvánky

Dezert kačenka - diskuze

mňam to vypadá dobře

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici