banner

Postup

Hovězí - špenát - brambory
100 g oloupaných brambor
50 g vařeného mixovaného ( pasírovaného ) špenátu
20 g vařeného libového hovězího masa
( drůbež, hovězí, králík )
2 kávové lžičky bezmléčného margarínu
příp.slunečnicového nebo kukuřičného oleje
Nakrájené brambory spolu s 3 lžícemi vody dusíme doměkka. Přidáme ještě teplé hovězí maso a vše více či méně jemně ( dle věku dítěte ) rozmixujeme.
Vmícháme špenát a tuk.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Cuketa a co z ní?

Následující recept:

Ovocné pyré

Hovězí - špenát - brambory - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici