banner

Postup

Stejné množství dýně a jablek rozvařit s troškou vody.Potom rozmixovat,dle potřeby přisladit.
Teplé plnit do skleniček a sterilizovat cca 10-15 minut.
 
Přestože mám batolecí věk dávno za sebou,včera jsem přesnídávku ochutnala u kamarádky a byla to dobrota.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Honafí zlepšováčky

Následující recept:

Kuličky podle Tygřímámy

Dýňovo-jablečná přesnídávka - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40