banner

Postup

červená jablíčka
zralý banán (nemusí být)
kojenecká voda

Oloupaná jablíčka buď nastrouháme nebo rozmixujeme a chvilku povaříme v kojenecké vodě. Pak přidáme rozmačkaný banán. Plníme do vyvařených skleniček a přebytečné (ty co máme navíc) dáme do mrazničky. A máme domácí výbornou přesnídávku pro naše nejmenší - bez konzervantů a hlavně bez zbytečně přidaného cukru.
Ovoce se dá obměňovat dle chuti a možností.

Sdílejte stránku

Domácí přesnídávka - diskuze

jak dlouho priblizne presnidavka vydrzi pořád nevím zda se tam pridava neco co da presnidavce vydrž napiste jana
Také doma dělám. Kupované moc nedávám, vlastně vůbec. Už kvůli naší finanční situaci a taky proto, že takhle mám pod kontrolou, co všechno sní.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

18 %
12 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

57 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40