banner

Postup

1 dl sladké smetany, 50 g práškového cukru, 150 g čokolády na vaření, 80 g másla.
Do kastrolku dáme smetanu, polámanou čokoládu, cukr, máslo a za stálého míchání na mírném ohni povaříme asi 10-15 minut. Krém necháme vychladnout, potom ho metličkou na sníh umícháme na pěnu, vložíme do sáčku s hladkou trubičkou a na plech pokrytý mastným papírem nastříkáme stejný počet polokoulí a špiček. Necháme ztuhnout a spojujeme. Z každé strany vpíchneme křídla, nakrájená z oplatků a jeden trojúhelník jako ocas. Takto připravená letadélka namáčíme v čokoládové polevě.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Sněhové rohlíčky

Následující recept:

Bratislavské rohlíčky

Letadélka - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
8 hlasů

77 %
36 hlasů

6 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 47 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici