banner

Postup

300 g polohrubé mouky, 30 g droždí, 0,1 l mléka, 2 žloutky, 30 g cukru, 1 vejce, 100 g másla, sůl.
Nádivka: 150 g cukru moučka, 200 g máku, citr. kůra, hřebíček.
Zaděláme těsto a necháme vykynout. Vyválíme 20-25 kousků. Potřeme nádivkou, stočíme do rohlíčků, potřeme vejcem.
Nádivka: 0,1 l vody uvaříme s cukrem, přidáme mletý mák, citr. kůru, hřebíček a udusíme.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Letadélka

Následující recept:

Sušenky ke kávě

Bratislavské rohlíčky - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
7 hlasů

79 %
33 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 42 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici