Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Bratislavské rohlíčky

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
300 g polohrubé mouky, 30 g droždí, 0,1 l mléka, 2 žloutky, 30 g cukru, 1 vejce, 100 g másla, sůl.
Nádivka: 150 g cukru moučka, 200 g máku, citr. kůra, hřebíček.
Zaděláme těsto a necháme vykynout. Vyválíme 20-25 kousků. Potřeme nádivkou, stočíme do rohlíčků, potřeme vejcem.
Nádivka: 0,1 l vody uvaříme s cukrem, přidáme mletý mák, citr. kůru, hřebíček a udusíme.
autor: silenkaa    Poslední změna: 11.07.2007 09:02:10
Předchozí článek Sušenky ke kávě Další článek Letadélka
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce