banner

Postup

1,5kg brambor, 30g tuku, 1cibule, 2hrsti hub(sušené nebo čerstvé), nové koření, celý pepř, bobkový list, tymián, sůl, 1/2 smetany, 1lžíce hladké mouky, 4-8vajec, kopr

V trošce vody povaříme koření.
Na tuku zpěníme nasekanou cibulku, osmahneme houby, přidáme na čtvrtky nakrájené brambory, přecedíme na ně vývar z koření, dolijeme vodou tak, aby byly brambory potopené, osolíme a vaříme
Když jsou brambory poloměkké, vlijeme smetanu rozkvedlanou s moukou a dovaříme.
Vejce uvařená natvrdo oloupeme, nakrájíme na čtvrtky do brambor s omáčkou.
Sypeme koprem.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Buchta BE-BE

Následující recept:

České tiramisu

Omáčka z brambor a vajec - diskuze

To je kulajda,né?Já jen nedávám houby a vajíčka nechávám celá.Jinak je to dobrůtka.Měli jsme nedávno.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici