banner

Postup

Recept není můj, zkusila jsem ho z časopisu Pošli recept. Ale nám moc chutnalo.


 


Suroviny:


300 g vařeného kuskusu


špetka soli a pepře


2 lžičky sójové omáčky


100 g jemně strouhaného eidamu


1 celé vejce


1 lžíce hladké mouky


strouhanka na obalení


 


Postup:


Kuskus uvaříme podle návodu a necháme vychladnout. Poté přidáme všechny ostatní suroviny a vypracujeme tužší hmotu.


Rukou tvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance a smažíme na pánvi.


 


Ke karbanátkům jsem udělala mísu zeleninového salátu a jako předkrm byla hustá polévka.


Z této dávky jsem měla 9 karbošů.

Sdílejte stránku

Následující recept:

žravé řezy

Kuskusové karbanátky - diskuze

Výborný!!! Dneska jsem zkusila v takové socka verzi(neměla jsem vejce), ale i tak fakt chutný, rychlý oběd!!!!!
Včera jsem objevila dost velké zásoby kuskusu takže je jasný co z toho bude
jé to by mi určitě chutnalo
Vypadá to moc dobře, já do něčeho podobného ještě škrabkám zeleninu.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
8 hlasů

77 %
36 hlasů

6 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 47 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici