Postup

*kus-kus
*směsi koření nebo jen pepř a sůl
*olivový olej
*rajčátka
*strouhaný sýr
*olivy
*případně bazalkové pesto

Kupte si balení kus-kusu , vysypejte ho do misky do výšky cca 2 cm a přelijte vřící vodou aby byla cca 3-4 cm nad kus-kus.Můžete , ale nemusíte zakrýt,po nabobtnání se ihned podává.Koření můžete použít před nebo až po zalití vodou, jen sůl a pepř,nebo i směsi např. pizza,ryby a jiné.Také se dá zalít vývarem.Vše se vsaje a kus-kus změkne.Já okořením a pokapu olivovým olejem,přidám nakrájené olivy,rajčátka a sýr-nejlépe mozzarelu,pro zvýraznění ještě bazalkové pesto.Mňamka.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Kuře v jogurtu

Následující recept:

Zapečené masové tousty

kus-kus s olivami - diskuze

Díky za tip kus-kus mám ráda takže určitě zkusím.

kus-kus

díky moc za radu,chutná to skvěle,už jsem nevěděla co s ním
taky ho dělám, ale ještě tam přidávám šalotku. Mám ho moc ráda. Dělám si ho i do práce

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40