banner

Postup

Cibule


Salám - není nutný, je to dobré i bez něj


Fazolové lusky


Rajčata


Mouka


Česnek


sůl, pepř


 


Lehce oshneme cibuli, pokud chceme, přidáme nakrájený salám, pak přidáme nakrájené lusky, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme, když jsou skoro měkké, přidáme nakrájená rajčata, ještě chvíli dusíme, pak lehce zaprášíme hladkou moukou. Až když stáhneme z plotny, tak přidáme prolisovaný česnek. Podáváme s chlebem. 


Recept si známí přivezli z dovolené od jednoho Srba, u nás se dělá dost často.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Mascarpone dortík

Následující recept:

Dezert alá Monte

Fazolové lusky po srbsku - diskuze

hm to vypadá dobře.nám fazolové lusky chutnají.
Mňam.Juknu po luskách.Děláš z čerstvých nebo mražených?

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
3 hlasy

82 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 17 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40