banner

Postup

Recept není můj, ale prozradila nám ho lektorka na školení. Otestovala jsem ho na mých občas mlsných dětech a ty vylízaly talíře naprosto do čista :-)


1 velká cuketa


1 cibule


trocha oleje


trocha kečupu


hrst nasekaného kopru nebo sterilizovaný, bez nálevu


sůl


pepř


 


Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji. Přidáme vydlabanou a na kostky nakrájenou cuketu a chvilku dusíme. Nepodléváme, cuketa pustí šťávu. Musí být na zkus. Osolíme, opepříme a přidáme cca 100 ml kečupu. Necháme přejít varem, vypneme a přidáme kopr.


Vůbec se toho kopru nebojte, dodá tomu šmrnc.


 


Konzumujeme s pečivem, my jsme měli rýžové nudle, které jsem promíchala s cuketou.


 


Fotku dodám příště, protože jídlo mizelo rychlostí blesku.

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Následující recept:

letní kuskus

Cuketová pánev - diskuze

cukety

Já cukety miluji, přes léto jsou navíc hodně levné, proto je taky používám skoro všude, v poslední době jsem si pak oblíbila grilované závitky, které připravuji dle receptu z http://www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/grilovana-zelenina/grilovane-zavitky-z-cukety/
Právě se to dělá na pánvi
tak tohle mohu
Aničko je to výborné.Budu dělat častěji

Vybraná anketa

Chtěl/a byste vyzkoušet jídlo, které uvařil přední světový šéfkuchař?

11 %
32 hlasů

14 %
41 hlasů

56 %
165 hlasů

8 %
22 hlasů

5 %
14 hlasů

6 %
19 hlasů

Celkem hlasovalo 293 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40