banner

Postup


1 lžíce oleje, 400 g cibule, 1 palička česneku, 600 g cukety, 1 lžíce mletého zázvoru, 1 lžíce pálivé mleté papriky, 300 g rajčatového protlaku, 5 lžic sójové omáčky, 1 lžíce polévkového koření, špetka soli, 1 lžíce worcesterské omáčky


Na oleji osmahneme na plátky nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme oloupané a na kostičky nakrájené cukety, okořeníme, vmícháme rajčatový protlak, omáčky a polévkové koření, podle chuti osolíme. Zvolna dusíme dozměknutí. Směs rozdělíme do skleniček 1 cm pod okraj, uzavřeme a sterilujeme 30 minut při teplotě 80 stupňů.


 


Používám do číny k masu, na špagety, k pečenému masu nebo jako rozmixovanou směs na topinky.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Rizoto v papinaku

Následující recept:

Pribináček

Cuketa po orientálsku - diskuze

I já udělám.Už aby bylo léto
To vypadá parádně, v létě až budou cukety si udělám zásobu.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

80 %
32 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 40 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici