banner

Postup

1 cibule, 3 menší rajčata, 1 paprika, červená čočka, sůl, bazalka, bobkový list, majoránka, případně Vegeta


Na oleji zpěnit cibulku, přidat rajčata a papriku, rozvařit, okořenit, zalít studenou vodou a přidat čočku. Vařit dokud čočka nezměkne obvykle 15-20min. Před koncem lze dochutit Vegetou. Pozor, ať to není moc slané.


Je to rychlovka a nám mooc chutná.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Moučník Nescafé

Následující recept:

Krémeš

Červená čočka po Bulharsku - diskuze

dneska jsem zkoušela, to je výýýborné, lehké, rychlé, budu dělat častěji
Tak jsem dnes také vyzkoušela a je to dobrota! Díky za recept.
fakt je to dobrýmoc mi to chutná,budeme vařit častěji
Přesně jak píše Anička,je to výýýborné

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
8 hlasů

77 %
36 hlasů

6 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 47 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici