banner

Postup

1 cibule, 3 menší rajčata, 1 paprika, červená čočka, sůl, bazalka, bobkový list, majoránka, případně Vegeta


Na oleji zpěnit cibulku, přidat rajčata a papriku, rozvařit, okořenit, zalít studenou vodou a přidat čočku. Vařit dokud čočka nezměkne obvykle 15-20min. Před koncem lze dochutit Vegetou. Pozor, ať to není moc slané.


Je to rychlovka a nám mooc chutná.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Moučník Nescafé

Následující recept:

Krémeš

Červená čočka po Bulharsku - diskuze

dneska jsem zkoušela, to je výýýborné, lehké, rychlé, budu dělat častěji
Tak jsem dnes také vyzkoušela a je to dobrota! Díky za recept.
fakt je to dobrýmoc mi to chutná,budeme vařit častěji
Přesně jak píše Anička,je to výýýborné

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40