Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Štrůdl z hlívy

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
balíček listového těsta
250g hlívy
150g pórku
2 vejce
150g tvrdého sýra(může být i uzený sýr)
sůl
houbové koření(nebo kari),pepř

Hlívu uvaříme a nakrájíme.Vychladlou smícháme s nastrouhaným sýrem(trochu si necháme na posypání),nadrobno nakrájeným pórkem a rozšlehynými vejci.Osolíme,ochutíme pepřem a špetkou houbového koření nebo kari.Směsí potřeme listové těsto,zabalíme a dobře uzavřeme.Navrch potřeme vejcem a upečeme.Před koncem posypeme ještě sýrem.Chutná teplé i studené.Místo štrůdlu můžeme upéct i šátečky.
autor: Silvinka    Poslední změna: 19.11.2007 10:05:58
Předchozí článek Pohanka Další článek Bramborové tyčinky
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×