banner

Postup

balíček listového těsta
250g hlívy
150g pórku
2 vejce
150g tvrdého sýra(může být i uzený sýr)
sůl
houbové koření(nebo kari),pepř

Hlívu uvaříme a nakrájíme.Vychladlou smícháme s nastrouhaným sýrem(trochu si necháme na posypání),nadrobno nakrájeným pórkem a rozšlehynými vejci.Osolíme,ochutíme pepřem a špetkou houbového koření nebo kari.Směsí potřeme listové těsto,zabalíme a dobře uzavřeme.Navrch potřeme vejcem a upečeme.Před koncem posypeme ještě sýrem.Chutná teplé i studené.Místo štrůdlu můžeme upéct i šátečky.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

salát z hlívy

Následující recept:

Pivní jablečný závin

Štrůdl z hlívy - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

20 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

55 %
38 hlasů

17 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 69 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40