banner

Postup

300g hlívy
velká cibule
1 kapie
nálev-20g soli,20g cukru,100ml oleje,100ml vody,50ml octa

Hlívu povaříme a nakrájíme.Smícháme s nakrájenou cibulí a kapií,zalijeme nálevem a necháme uležet v lednici přes noc.

Sdílejte stránku

Následující recept:

Štrůdl z hlívy

salát z hlívy - diskuze

Zatím zde nejsou žádné příspěvky.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

15 %
6 hlasů

79 %
31 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 39 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici