Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Řízky naruby

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Vepřové řízky (nejlépe z krkovice), nebo kuřecí řízky, hl. mouka, olej, vejce, strohanka, sůl, pivo

Postup: Naklepané maso osolíme, oblíme v mouce, pak ve strouhance a potom v osoleném vajíčku s trochou piva obalíme řízky a rovnou smažíme po obou stranách.
autor: Stáňa    Poslední změna: 24.10.2007 10:01:19
Předchozí článek Slaný závin Další článek Vaječné muchomůrky s rajčaty
(děti mohou pomáhat)
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×