banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

vylepšení omáček - diskuze

5 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Asi žádná novinka,ale zjistila jsem že když do raajské omáčky dám rozvařit pár rajčat a mrkev, trochu celeru, tak je strašně jemná a chutná,dělám normálně s rajským protlakem.A nedávno jsem dělala něco jako zeleninovou polívku,ale vločky mi tam udělali šlem a bylo jasný,že by to děti nejedly,tak jsem udělala gulášovku a tu původní zeleninovou jsem rozmixovala a smíchala, a byl z toho jemný dětský guláš, fakt ta zelenina dodá jemnou chuť.Jen jsem se s vámi chtěla podělit, na co člověk může ve 33 letech přijít
ja rajskou varim jenom z rajcat..ne z protlaku
Jo, těch vychytávek je hodně a časem toho ještě objevíš :-)
Super.
vidíš a mě zase kořenová zelenina v rajské nebo luštěninových polévkách vadí Jinak rajskou dělávám zpravidla z rajčat
@moninif celer je asi nejvíc aromatickej, toho dávám nejméně.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
6 hlasů

56 %
42 hlasů

17 %
13 hlasů

Celkem hlasovalo 75 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40