banner

Celkem 8 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:
já dělám topinky v topinkovači, tedy bez tuku - na sucho a pak teprve potřu ještě horké trochou másla a česnekem. Jindy na ně udělám různé pomazánky - děti je milují.
to sice neznám, přiznám se, že ta voda a olej mě děsí - to prostě musí prskat?, ale taky je dobré použít čerstvý chleba. nikoliv starý a navíc poměrně hodně oleje do pánve a chleba vložit až do opravdu rozpáleného oleje, pak se nenacucají a navíc jsou lepší, než ze starého chleba. A pak zapít pořádnou sklenicí pivka - jinak se mnou nekamarádí žlučník
To je super napad. Ja kdyz delam topinky, tak jsou dycky uplne nacucane tim olejem, to tak abysme jednou skoncili se zlucnikem ve spitale :o)

topinky

dobrý nápad,zkuste na oplátku obalit ve vajíčku knedlík a tátovi to posypte grilovacím kořením
hmm,zajímavé ,ale zkusím
vyzkouším
To vyzkouším, topinky jsou mým oblíbeným jídlem z dětství. Bohužel po posledních dvou topinkovacích večeřích jsem z kombinace tuku a česneku myslela, že skončím v nemocnici, tak teď s vodou udělám 3. pokus.
teda já koukám, zkusím. Neprská to na pánvi?

Vybraná anketa

Kdy strojíte stromeček?

4 %
3 hlasy

0 %
0 hlasů

7 %
6 hlasů

65 %
54 hlasů

0 %
0 hlasů

24 %
20 hlasů

Celkem hlasovalo 83 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40