banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

vaříte každý den,nebo na více dní? - diskuze

17 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
U nás vařím většinou každý den,třeba polévku máme i na druhý den,ale druhé-(hlavní jídlo)většinou vařím každý den čerstvé.Nevím,možná jsme nějak rozmlsané.Jak to máte doma vy???Já vařím většinou na porce + porci navíc,aby jsme nevyhazovali,příjde mi to potom škodaNěkdo "ohřívané jídlo" nemusí,mě až tak nevadí,jako že je z druhého dne,ale spíše se toho tak nějak "přejím" a pak bych takové jídlo nemusela dlouho vidět.Jiné je třeba když je jeden den pečené kuře s bramborem a druhý den oberu "zbytek" kuřete a udělám z něj třeba rizoto,tak se snažím vše spracovat.Tchýně třeba vaří na tři dny,ale ani nepozmění třeba aspon přílohu,takže úplně stejné jídlo 3dny by mě kleplo
díky tomu, že si vařím obědy do práce (bezlepková dieta), tak vařím skoro denně večeře a já to pak mám druhý den k obědu.o víkendu potom denně, ale polévku se snažím na dva dny.
Vařím podle toho, jak mám směny v práci. Dokud jsem byla doma, vařila jsem denně čerstvé, teď to vázne. Holky mají teplé jídlo ve škole, já v práci a večer se odbydeme nějakou rychlovkou. O víkendu si to vynahrazujeme.
pokud varime,tak na ten den..manzel si to bere druhy den na obed do prace..ja nesnasim ohrivana jidla..o vikendu mame vetsinou polevku na vikend a omacky ,gulas a br salat byva na 2 dny.....alespon minimalne pro deti a muze,jinak asi nic
Nevařím každý den.Když chodí kluci do školky a mají oběd tam tak sama sobě vařit nebudu.Když jsem chodila do práce, tak jsem vařila jen když jsem byla doma.Jinak polévky vařím vesměs na večeři tak na dva dny.A třeba maso s nějakou omáčkou taky tak na dva dny pokud zbyde,měním jen přílohy.Když jsou nemocní a doma tak vařím každý den a pokaždé něco jiného.Ohřívané jídlo moc nemusím.
@Zuzbr Já právě sobě uvařím oběd a oni to dostanou k večeři. To já si udělám třeba zeleninový salát. Docela mi to vyhovuje a oni jsou teda nadšení. Mají teplé večeře mnohem radši než studené. Mlsouni :)
@nadule1 Já to taky tak dělala,ale nakonec toho moc nesnědli...takže jim stačí studená večeře.
Ve vaření se považuji za umělce.Vařím jen,když mě políbí múza.Já totiž nemusím jíst tak mi to nevadí.A děti si vždy něco najdou.Když mě políbí múza ,dokážu navařit X jídel najednou.Ono se to většinou sní hned ten ten.Někdy uvařím podobných surovin dvě jídla na dva dny.Třeba ted o víkendu jsem se nemohla rozhodnou jestli čevabčičí nabo holandáky,tak bylo obojí.Druhý den to bylo v housce jako hambáč.Svíčkovou tu vařím den předem a ještě tak na dva dny.Jinak u nás ohřívané jídlo taky nikdo moc nemusí.Kromě fakt českých hotovek,svíčkové,guláše...Ale třeba špagety se sýrem a kečupem,ty vařím snad každý týden a když nevařím tak se jí to.Jeden den čerstvé, druhý den klidně studené.Takové to klasické vaření-každý den dopoledne jít nakoupit,uvařit tak to mě děsně nebaví.Klidně začnu vařit o půlnoci atd.Klidně taky uvařím 4 lidem 4 různé jídla.
Tím, že už nejsem doma tak moc nevařím. Hlavně o víkendu a to každý den něco jiného.Když jsem ještě byla doma, tak jsem vařila většinou na jeden den ověd a to se jedlo druhý den k večeři a oběd byl zase nový. Maximálně tak polévka byla dva dny. Někdy když toho udělám moc, tak to dám zamrazit )třeba omáčku) a vytáhnu někdy když se mi nechce vařit, to dělám i ted.
@samickasmladyma taky zamražuji,ale jen obědy pro manžela do práce.
tak já nemám problém jíst 2 dny stejné jídlo, třetí den ale už by mě to asi nebavilo... Když jsem byla doma, tak jsem zpravidla vařila každý den, teď co jsem v pracovním procesu klidně nevařím i týden :-) Mě to moc nebaví, takže fakt dle nálady, i o víkendu občas na to prdím a někam si zajdeme neb zpravidla výletujeme.
no jak kdy,ale většinou navařím na 2-3 dny abych nemusela vařit každý den.Chlap má každý den v poledne v práci teplé jídlo a mě to nevadí jíst pár dní stejný oběd,hlavně že nemusím vařit.O víkendu většinou vařím každý den.
jsem na tom úplně stejně, klidně vařím každý den, nejedla bych tři dny to samé, já vařím ráda takže mi to nevadí
omacky rizky atd- jime klidne 2-3dny.. ale pak rychlovky nas vyjdou jen na jeden den- jakoze treba ryba s braborem, smzak a tk..
My taky každý den nové jídlo. Klidně i nový moučník. Jsme žraví a mě to baví.
Jak to vyjde. Většinou vařím každý den, ale stane se, že toho někdy udělám hodně nebo se míň sní a pak druhý den dojídáme zbytek.
O víkendu vařím každý den hlavní, polívku jak kdy ale taky většinou na dva dny. Někdy teda uvařím den předem večer. Já většinou v pondělí dojídám co zbyde z víkendu, přes moc nevařím, měla jsem ted krabičky od Martina z práce, ale už se mi přejedli. Pro Aničku vařím na dva dny základ a střídám přílohu.
u nás se vaří denně,někdy jak píšeš pozměním trošku přílohu atd,ale většinou každý den máme něco jiného.Vyjímka je v pondělí-to většinou dojídáme z neděle.Takže vařím 6x v týdnu

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

56 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40