banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Vareni - diskuze

32 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Zajimalo by me, jak doma varite...Ja varim denne teple jidlo, na obed jsme doma vsichni. Proto neustale patram, co varit noveho. Varim zdrave, ale ne dietne, kvuli Emce. Nemam rada jist stejne jidlo nekolikrat do mesice...jak casto varite, z jakych surovin prevazne, delate denne maso (jake nejcasteji?), chystate spis rychla jidla ala testoviny, masové smesy, ...nebo slozitejsi, narocnejsi na pripravu? Ja si oblibila jidla \"z jednoho hrnce\". Nafrkam vsechny suroviny do remosky nebo zapekaci misy a necham je... Mate denne zeleninu?? (I v zime?)
ahoj, vařím každý den teplé jídlo a i něco navíc, aby měli moji strávníci do práce, takže nejraději omáčky a třeba zapečené těstovinky, polévky ty milujeme jak vývarové tak i husté. nejčastěji vařím vepřové, protože nějak nemám přehled a myslim si, že hovězí je pro nás bohužel finančně náročné, nevím. jinak když mám přítele doma, tak dělám jak teplý oběd, tak teplou i večeři :) taky podle toho trochu přibral :) ale má mě za to i rád :)
vařím velmi málo, ani ne že bych to neuměla, ale nebaví mě to a v podstatě nemám pro kohoPetr je celý týden v Praze, Adámek ve školce a já se nějak odbydu salátkem nebo zajdu do restauraceo víkendech jsme většinou na nějakém pobytu v hotelu, tak tam to nemusím řešit, nebo jsme na chalupě nebo střídavě u našich rodičů a to vaří babičkypokud už vařím, tak se nevyhýbám žádnému masu - vede kuřecí a hovězí ( to máme přímo od chovatele býků ), jsme velkými konzumenty jakkoli upravené i syrové zeleniny, milujeme různě upravené těstoviny apod...
když jsem doma tak se určitě něco teplého uvaří. Zeleninu máme každý den, čerstvou i v zimě.
Nevařím, nebaví mě to!
@Terouš takže jedeš na rohlíkách?
@Gastrica ne ne, ty já nejím!
@Terouš tak co jíš?:D
@Gastrica muhehe jsem holt šikovná
@Terouš to si to někdo umí zařídit :)
@Gastrica Co mi kdo uvaří
vařím převážně denně (samozřejmě někdy se stane, že nejsme doma, nebo uvařím na dva dny), snažím se nevařit stejná jídla, maso používám vepř. hovězí, kuřecí i krůtí. někdy se mi chce a uvařím něco víc časově náročného a jindy se odbydeme těstovinama s omáčkou.teď sem si pořídila parní hrnec a to je paráda. zeleninu mám doma neustále, rajčata, okurky, papriku, ledový salát,ředkvičky. zvykla sem si na to, takže denně si dáme k svačince k snídani nějakou zeleninku. polívky se snažím ělat hutné, malý mi moc nejí, ale polívky ano, takže mu tam naházím co se dá, hlavně masíčko
Vařím podle toho kolik se nás sejde u stolu. Manžel většinou jí oběd v práci a tak si s Viku uděláme jenom něco malého..á to dojím salátem, Zeleninu máme v hojném počtu každý den, k snídani a k večeři..jsme zelenožroti.Vařím většinou na co máme chuť nebo co je v zásobách. Ráda zkouším i nové recepty, ale to musí být na to čas. Máme rádi polévky. Bez masa vydržím tak 4 dny...takovej steak je lahoda

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

13 %
2 hlasy

88 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 16 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40