banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 580 příspěvků

Albert magazín

Já dělám pizzu tak jednou za měsíc až dva, popravdě nezvládám ji dělat na večeři když jsem sama s dětma a chlap dojde pozdě, Aník je v kuchyni nebezpečná. Mám už na ní ale chuť. před nedávnem jsem udělala pizzové kapsy a byli moc dobré a pro mě jednodušší jak klasická pizza.Časopis jsem viděla a recepty vypadali zajímavě

Formy na pečení

me silikon vyhovuje skvele,muffiny,bublaniny,pernicky apod...nic se nelepi,nemasti apod..akorat na klasicke buchty pouzivam vymasteny pekac...na maso zase sklo
@Honafa

Albert magazín

Pizza ma preci spoustu ruznych chuti, syrova syrovou, hawaiska sunkovoananasovou... ale jo, mela sem nekdy nakej pizza rohlik, chutnal po kecupu nebo tak necemAle uz sem si precetla ten recept, na vecirek bych to aj udelala, kdybych nezapomnela. Ale jinak je jasny, ze nic pizzovyho doma nedelame ( pravdepodobne)
@zuzka83

Albert magazín

No,že to je z pizza těsta s pizza náplní i když to má jiný tvar.Jo jasně,že až tak to pizza není,ale jak tomu jinak říkat.I v obchodě je pizza šáteček.Oni i ty pizzy co se většinou rozvážejí domů tak nejsou moc pizzy,když to ani není kolikrát pizza těsto,ale nějaká placka spíše podobná palačince než pizze.Ale víš jak-obsahuje něco jablka je to jablečné obsahuje to pizza chut je to pizzové.Ve skutečností plněné těsto masem je bud pudink nebo masový koláč.No.

Albert magazín

popravdě, moc si ty pizza věci, který popisuješ, neumím představit...co konkrétně dělá tu pizza vlastnost?já mám ráda pizzu leda z pizzerie, pěkně čerstvou z pece. doma v troubě se to podle mě nemůže tak dobře podařit, to prostě nejde. leda "pizza" z listovýho těsta, tu si s klukem občas děláme, chlap to ale nesnáší

květák v trojobalu

ja zmrazuji uz obaleny a zmrzly davam do rozpaleneho fritaku..na 180...a je normalni..jen musi mrzanicka vazne mrazit hodne a rychle..
@Honafa

Albert magazín

nebudu riskovat, že mi popraskají a vytečou či podobně, vyzkouším je raději někdy příště nejdřív jen pro nás (aby mě tanečníci nepomluvili )
@HankaŽ

Albert magazín

Tak je můžeš rovnou udělat jako buchty,to by byli překvapení.http://blog.babyonline.cz/fifinka-z-kvetinkova/fotogalerie/album/17050

Albert magazín

ty jo buchty, to by mě nenapadlo, to musí být zajímavé.....pizzi dělám jen vyjímečně, jezdím na ni radši k sestře ale teď v sobotu budu zrovna dělat minipizzy, máme u nás Staročeské máje a tak minipizzy budou pohoštění pro tančící

Albert magazín

hod recept, to by me zajimalo...jake byly?u nas spis kupujeme, kluci ji zatim nejedi, Matej po ni extra netouzi, ani po kupovane - tu mame tak 1x za 2m, a doma delam pizzu tak 2x do roka..

Albert magazín

Asi tak dvakrát do měsíce.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
5 hlasů

76 %
22 hlasů

7 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 29 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40