Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

Pro tuto akci musíte být přihlášení
Nové reakce
Celkem 2 580 příspěvků
Albert magazín
Já dělám pizzu tak jednou za měsíc až dva, popravdě nezvládám ji dělat na večeři když jsem sama s dětma a chlap dojde pozdě, Aník je v kuchyni nebezpečná. Mám už na ní ale chuť. před nedávnem jsem udělala pizzové kapsy a byli moc dobré a pro mě jednodušší jak klasická pizza.Časopis jsem viděla a recepty vypadali zajímavě
Formy na pečení
me silikon vyhovuje skvele,muffiny,bublaniny,pernicky apod...nic se nelepi,nemasti apod..akorat na klasicke buchty pouzivam vymasteny pekac...na maso zase sklo
Albert magazín
Pizza ma preci spoustu ruznych chuti, syrova syrovou, hawaiska sunkovoananasovou... ale jo, mela sem nekdy nakej pizza rohlik, chutnal po kecupu nebo tak necemAle uz sem si precetla ten recept, na vecirek bych to aj udelala, kdybych nezapomnela. Ale jinak je jasny, ze nic pizzovyho doma nedelame ( pravdepodobne)Albert magazín
No,že to je z pizza těsta s pizza náplní i když to má jiný tvar.Jo jasně,že až tak to pizza není,ale jak tomu jinak říkat.I v obchodě je pizza šáteček.Oni i ty pizzy co se většinou rozvážejí domů tak nejsou moc pizzy,když to ani není kolikrát pizza těsto,ale nějaká placka spíše podobná palačince než pizze.Ale víš jak-obsahuje něco jablka je to jablečné obsahuje to pizza chut je to pizzové.Ve skutečností plněné těsto masem je bud pudink nebo masový koláč.No.
Albert magazín
popravdě, moc si ty pizza věci, který popisuješ, neumím představit...co konkrétně dělá tu pizza vlastnost?já mám ráda pizzu leda z pizzerie, pěkně čerstvou z pece. doma v troubě se to podle mě nemůže tak dobře podařit, to prostě nejde. leda "pizza" z listovýho těsta, tu si s klukem občas děláme, chlap to ale nesnáší
květák v trojobalu
ja zmrazuji uz obaleny a zmrzly davam do rozpaleneho fritaku..na 180...a je normalni..jen musi mrzanicka vazne mrazit hodne a rychle..Albert magazín
nebudu riskovat, že mi popraskají a vytečou či podobně, vyzkouším je raději někdy příště nejdřív jen pro nás (aby mě tanečníci nepomluvili )Albert magazín
Tak je můžeš rovnou udělat jako buchty,to by byli překvapení.http://blog.babyonline.cz/fifinka-z-kvetinkova/fotogalerie/album/17050Albert magazín
ty jo buchty, to by mě nenapadlo, to musí být zajímavé.....pizzi dělám jen vyjímečně, jezdím na ni radši k sestře ale teď v sobotu budu zrovna dělat minipizzy, máme u nás Staročeské máje a tak minipizzy budou pohoštění pro tančící
Albert magazín
hod recept, to by me zajimalo...jake byly?u nas spis kupujeme, kluci ji zatim nejedi, Matej po ni extra netouzi, ani po kupovane - tu mame tak 1x za 2m, a doma delam pizzu tak 2x do roka..Albert magazín
Asi tak dvakrát do měsíce.Související články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
17 %
5 hlasů
76 %
22 hlasů
7 %
2 hlasy
Celkem hlasovalo 29 unikátních návštěvníků