banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 580 příspěvků

květák v trojobalu

to jsem jeste nezkousela, u nas ho snime i druhy den (je fakt, ze oproti dni smazeni uz to neni tak dobre, ale nevadi nam to)nebo priste povarit jen pulku hlavky a zbytek zpracovat pozdeji treba do kvetakove polevky

květák v trojobalu

Jo a na obalování ten květák nevařím.

květák v trojobalu

Gabka píše, že se prodává, ale ve velkovýrobnách to mražení probíhá při mnohem nižších teplotách než máš doma v mrazáku.Já bych zamrazila normálně ten syrový nebo ani to ne. On vydrží dlouho v lednici, týden určitě, tak bych udělala zase za týden a hotovo a třeba pro změnu květákové placky.

květák v trojobalu

Já s tím nemám dobrou zkušenost.
@moninif

Albert magazín

I z pizzového těsta i s pizzovou náplní.

Albert magazín

jako myslíš z pizzového těsta? Ty jo, přemýšlím kdy naposledy jsem měla pizzu, tak před měsícem? Většinou teda kupujeme na rychlou večeři, tak jednou za půl roku dělám domácí, když se mi nakupí v mražáku salámy a sýry.

květák v trojobalu

Se dokonce prodává zmražený obalený květák.Tak to asi jde.No já bych to namrazila nejdřív na tácku a pak šoupla do sáčku,at to není slepenec.
@moninif

květák v trojobalu

z toho mám právě strach,že to bude jako bláto.Jinak ho mám už v trojobale,zatím nesmažený,tak ještě chvilku počkám,třeba někdo napíše

Vzpomínate?

já se teda přiznám, že pokud nemám kuře ze svého zdroje, tak raději kupuji mražené, neb je malá pravděpodobnost aby to mělo nějaké breberky. Mě ty chlazené kuřata od řezníka smrdí, ale to bude můj osobní pocit :-)

květák v trojobalu

jednou jsem na radu kamarádky ten květák přesmažila, zamrazila a pak zmrazený dosmažovala, ale by to takové divné, rozblemtlé...Raději ten květák převařím, ale né úplně do měkka a dám do mražáku a až pak zmrazený obaluji, nebo z něho dělám mozeček, to praktikuji častěji.

Jakou máte rádi čokoládu?

My máme rádi poctivou hořkou čokoládu, Milku a Kinder. Od té doby, co naše malá dcerka objevila tuto dobrotu, tak u nás "jedou" čokoládová vajíčka a Kinder čokoládky (takové ty tyčinky v krabičce). Naštěstí je mají dlouhodobě za dobrou cenu v Albertu, tak si rádi všichni často zahřešíme :-))) Samozřejmě to pak kompenzujeme dlouhými procházkami, a papáním ovoce :-)

Vzpomínate?

zmrzly na tacku po dvou ks se daji u nas koupit porad

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
5 hlasů

76 %
22 hlasů

7 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 29 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40