banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 576 příspěvků

@Honafa

Zavařování přesnídávek

No mě to taky právě přišlo divný, když vařím prckovi oběd na dva dny, tak nechám vychladnout a na druhý den schovám do lednice, nikdy nezavírám, když je to ještě horké .... tak já radši zavařím. už mi k mému nápadu chybí jen ty skleničky :o)

Zavařování přesnídávek

Podle mě raději zavařit-konzervovat.Když horké dáš do sklenic tak se ti to,orosí a zkvasí.Ale jsem laik.
@zajic

Pomazánkové máslo

Chutná. Tušila jsem, že někdo napíše, že je to hnus.

Uvařit broskové pyré,potom ho svařit s pudinkovým práškem v poměru jako by pyré bylo mléko.Nasypat tam piškoty,zamíchat a vlít do formy.Dobře vychladit.

Pomazánkové máslo

Kupuji.Pořád mám nějaké doma.Většinou obyč Albertovské.To vaše pizzové nemělo chybu,bohužel už není ani u nás.Mám ráda křenové,čerstvý chleb a Hermelín na tom.Bohužel křenové jim u nás jen já,tak,že ani moc nekupuji.

Pomazánkové máslo

kupuju vetsinou Madetu nebo Chocensky, a kdyz neni tak do rybickovy vezmu zavdek i Aro (nejhorsi je snad Karlova koruna z Penny). Pouzivam hlavne do pomazanek. Zkousela jsem i do kremu na buchtu. Ja mam rada bez prichute, manzel s krenem.A co mam rada je cerstvy rohlik, na to pomazankovy a na to sunku :-) na tom ujizdim posledni dobou docela dost...

Broskve pomixovat s jogurtem a šlehačkou (na jednu broskev lžicu jogurtu, na 5 broskví jedna šlehačka), dle vašich chutí docukřit a zmrazit na zmrzlinu.Já mám ráda i klasiku kuřecí prso s broskví a sýrem.Nebála bych se dát do pekáčku celé kuře a obskládat to broskvema a upéct dohromady.

Pomazánkové máslo

Fakt Ti to chutná? Mi to připadá echt hnusné. Má to ráda moje maminka. Já to nemůžu ani do pomazánky.Jsem fanoušek lučiny

Pomazánkové máslo

Moc nekupujeme,a když už tak jen Choceňské

Pomazánkové máslo

Kupuju od Madety nebo Chocenske, ale pouzivam ho vlastne jen do rybickove pomazanky. Jinak ho nejime.

Pomazánkové máslo

jedině choceňské to bych snad mohla jíst i samotné, jak je dobré.. a potom občas nějaké obyč do česnekové pomazánky

Broskvové himaláje http://www.babyonline.cz/maminka/recepty/moucniky/=/v/4309 dělám s jakýmkoli ovocem, u nás bývá hned snězená

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

22 %
4 hlasy

78 %
14 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 18 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40