banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 577 příspěvků

@Courtney

levné vaření 2

já mám už 5 kg dole a to se fakt něják neomezuju. Jen menší porce a to jídlo je myslím zdravější.

levné vaření 2

jsi šikula, říkala jsem, že se to dá, mě to sice krutě nebavilo, ale když jsem musela, tak to šlo :) a navíc, byla jsem daleko štíhlejší jelikož jsem se nepřecpávala a jedla víc zdravě za chvíli to úplně vymakáš a už ti to ani nepřijde :)

husty bujon

kupuju hustý tekutý bez glutamátu teda, a taky je dobrý, nepoužívám ho často, ale občas jo :)

Pomazánkové máslo

kupujeme a chutná nám, ale jen neochucené. Dávám ho převážně do pomazánek. Tvaroh nebo lučinu si třeba do rybiček nebo česnekové pomazánky nedovedu představit. Ale dáváme si i na chleba. Třeba na to zeleninu, mňam.

husty bujon

Bujon z kalisku davam bezne, to neni zadny zverstvo, prodavaji se uz i bez prisad. Hlavne ze chutnalo.

Pomazánkové máslo

sunkovy paprikovy i pazitkovy a i obyc- do pomazanek... a je mi znacka jedno:D my nejsme vybiravi.my snime vse:o)

Pomazánkové máslo

Moc nekupuji, ale dost mi chutná vanilkové.

Pomazánkové máslo

raději mám lučinu nebo žervé, ale chutná nám a občas kupuji, bez příchutě nebo křenové, obyčejné používám na pomazánky, výborná je avokádová

Zavařování přesnídávek

taky jsem našla recept kde se horké lije do skleniček a jen otočí dnem vzhůru, ale vzhledem k tomu, že je to pro mimi raději jsem zavářela
@stankag

Zavařování přesnídávek

Chci malému udělat přesnídávky hlavně z ovoce, které prostě přes zimu není, budem teď začínat s ovocem, tak aby třeba na měruňky nečekal bůhví jak dlouho, apod. Tak díky za radu.
@stankag

Zavařování přesnídávek

Plísně byli,ale prostě se seškrábli z vrchu a dál se to jedlo.Blééé.

Zavařování přesnídávek

Lepší je zavařit. Méně se to pak kazí. Zvlášť věci, které mají tendenci kvasit a plesnivět. Dřív se třeba marmelády dávaly jen pod celofán, ale buď už to neumíme tak, jak to dělaly naše babičky nebo je těch plísní všude nějak víc. Delší vystavení vysoké teplotě zase bohužel nesvědčí vitamínům . Tak si vyber . Dětské ovocné zavařeniny se snažím spotřebovat do jara. Pro dospělé do roka, ale jedli jsme i starší. Dělala jsem i pár masozeleninových příkrmů, ty jsme spotřebovali do měsíce.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

21 %
4 hlasy

79 %
15 hlasů

0 %
0 hlasů

Celkem hlasovalo 19 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40