banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 578 příspěvků

Gratuluju, Dášo.
@Dana S

Led

Hmm,dobrý tip děkuj.

Led

Používáme ty klasická platíčka, co jsou k ledničce. A děti si schovávají ty vnitřky z bonboniér, používáme je na všechno možné - na zmrzlinu, na čokoládu i na led, děti baví, že to má zajímavý tvary.
@amalie2011

koprovka

Já mám ráda každý den \"nové\" jídlo a hlavní chody zamražené - rozmražené mi moc nechutnají.Nevadí mi vařit každý den malé množství nového jídla.
@zajic

koprovka

jo tak to my to mame na 2-3dny:D
@amalie2011

koprovka

My nejsme tak žraví. 2 smetany stačí.
@zajic

koprovka

jenom smetanu? kolik ji musis ale spotrebovat?? ja delam z litru a pul mlika koprovku.. to by me vyslo moc draze:d

koprovka

Jenom ze smetany.Pak nezahušťuju
@Courtney

koprovka

u nas miluje spenat jen tobik..tak se vari jen v nouzi. ten hnusnej zmrazenej:D ale bez masa bram. knedliku a vseho:D
@Honafa

koprovka

ke koprovce brambory mam rada..maso- ja to nejim ani u spenatu:D a vajicko ted nemuzu.. thea chudera rvala jen po te macce( ach to mliko a smetana:()
@HankaŽ

To mě vytáčí

Přesně tak

koprovka

se zakysanou smetanou a mlíkem :-D k tomu vajíčko a brambory. Jak není kyselá tak to nejím a masem a knedlíkem už vůbec ne.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
4 hlasy

78 %
18 hlasů

4 %
1 hlas

Celkem hlasovalo 23 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40