banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové reakce

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 2 586 příspěvků

ušlehanej bílek

Opatrně vmíchat znamená jemně převalovat lžicí nebo měchačkou. Do těsta vmíchávám bílky na několikrát, nikdy je nedávám najednou.
@Liberte

úspěšná premiéra

jojo, taky to tak už dělám, to masíčko je fakt během chvíle měkoučké, jedna báseň , jak jsem bez tlakáče mohla žít?
@HankaŽ

úspěšná premiéra

ja necham na plno plyn,jen se natlakuje ,dam na nejmensi plaminek na nejmensi silu,necham treba hovezi 30 min,a pak to vypnu a v klidu pockam az se sam odtlakuje..a je to vzdy krehke ,mekke...stavnate
@chezzie

úspěšná premiéra

to nic, chápu že nemá čas , já už pomalu zjišťuji jak v tom hrnci vařit, zatím mi to jde

úspěšná premiéra

Hani jsem ostuda ja vim, slibuju ti tu kucharku, ale vazne to u manzela :-( mame novou multifunkcni tiskarnu a potrebuju to napojit na notas (coz sice pres wifi mam) ale porad mi nenainstalovat program na skenovani.. uz jsem mu rikala asi 3x a ne ne ho k tomu dokopat, a to to nedelam jen kvuli tobe, ale pak potrebuju neco oskenovat a letim s tim do infocentra aby mi to tam za penize oskenovali a nahrali na flesku, pritom mam zatim nefunkcni skenner doma
@stankag

škrob

tak jsem zrovna zase pekla a jediný, co mi z receptu chybělo byl vanilkovej puding, ale odvážně jsem ho zaměnila za ten škrob - a pohoda. jestě, že jsem se tu zeptala, jinak bych v sobotu běžela do obchodu zbytečně jen pro pudink

Fritéza

samotnej fritak si uz nekupuj...oleje jsou uz hrozne a budes pomalu po kazdem smazeni davat novy...ale treba tefal ma hrnec,fritezu,remosku v jednom a to chci ja , protoze muze pect,dusit i smazit dle chuti a potreby, philips ma neco podobneho take ..oboji v drahem Okay bylo do 3 ooo...tak je to urcite jinde i levnejsi

Fritéza

Tak jsem se dívala na obrázky, popis funkcí jsem v mobilu nerozluštila, ale ten můj má vyndavací časovač ve víku, v tom novějším je zabudovaný v hlavní nádobě. Ale já ho nepoužívala vůbec. Já víko, síto i tu vyndavací nádobu umývám v myčce. Nevím jak jsou dělané normální friťáky, ale s tím mojím je strašně jednoduchá manipulace, jenom vyndáš a zase nandáš. Na vylévání oleja je v jednom rožku žlábek. Já jsem spokojená.

Fritéza

Mám tento:http://m.heureka.cz/fritovaci-hrnce/tefal-fr-402330-versalio-de-luxe/Supr věc. On je už i nějaký novější, podle mě má jen o nějakou funkci navíc.Pak je ještě jeden na lžičku oleje, ale slyšela jsem, že pro více člennou rodinu je naprd. Jak se tam dá více hranolek trvá to strašně dlouho.
@zuzka83

škrob

Mas pravdu, někde se dává oboje. Zrovna dnes jsem to viděla v receptu na mrkvovy dort. Soda se myslím častěji dává do perníků, nevím proč. Používám raději prášek, soda mi přijde, ze je v teste víc cítit.Pudink na zahuštění dat můžeš. Do tvarohovych naplní mi přijde i vhodnější. Do té hruskové bych dala zase spis ten škrob .

škrob

Odpověd už máš.Jinak i opačně,máš doma škrob,můžeš dát lžičku kakaa a máš kakaový pudink.Já dávám do náplni běžně vanilkový pudink,aby držela.
@stankag

škrob

o prášku už jsem si zjišťovala zaráží mě můj recept na muffiny, kde je prášek i soda..takže teoreticky bych mohla místo škrobu dát puding, jo?

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici