banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

vaření - diskuze

49 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Já hodně vařím a myslím si že dobře. Ale je plno jídel co jsem ještě nevařila a je to asi i ostuda. Jak se to vaří si najdu na netu, ale dělá mi problém výběr masa. Minule jsem se ptala v masně prodavačky co za maso na guláš. Schovívami říkala, že až budu mít dítě tak se vše naučím ani nebudu vědět jak Byla jsem bez |Tondy.Dneska jsem zase řezníkovi v Bille říkala, že nevím z čeho svíčkovou a na pravou nemám peníze.Tak mi poradil a ještě mi dal pár typů jak dělá svíčkovou on a jak je moc dobrá. Potom mě pochválil (asi jsem byla trochu rudá) že nevadí že to neumím, podstatné je že se to chci naučit. A řekl mi že mám moc hezkého okatého chlapečkaZítra na to jdu, tak držte palce.
držím pěsti,ale určitě to zvládneš, ono se to zdá složité, ale pak zjistíš že to zase tak hrozné není, a je fajn mít takového hodného řezníka
vidíš, já se do ničeho složitějšího nepouštím, protože se mi nechce zabývat těma druhama masa. a shánět to! komunikovat v masně. určitě bych nepoznala, jestli mi nedává nějaký starý, hnusný nebo nějak jinak vadný maso...takže než já se přenesu přes ty tři druhy zavákuovanýho masa u nás u alberta, to ještě hodně vody utečejsem zvědavá, jak se ti to podaří!
neboj, nejsi v tom sama já když začala žít sama, tak jsem pokaždé než jsem šla na nákup volala mamce, že chcu uvařit to a to a jaké si na to mám koupit maso teď už se jakžtakž orientuju a takové ty klasiky zvládám
jo a ke svickove..zkusila jsem z lenosti svickvou v papinaku a musim rict,ze jsme s muzem zirali jaka je vynikajici...normalne jak od babickyci maminkyjak se rika..a vse za hodinku hotove...maso stavnate a krehke,omacka super...uz jinak nebudeme delat,protoze ji prave nechce nikdo varit,ze je to zdlouhave a nudne vareni,ale papinak je proste paradni nastroj na vareni
@Liberte z papiňáku je nejlepší svíčková, guláš, roštěnky, španělské ptáčky.. super vynález!
@jezurka dělám svíčkovou jen v hrnci,,v papináku ne..to tam dáš hned vše najednou,Pavli ??
@lojzinek opeču maso na cibuli a slanině, vyndám, orestuju zeleninu s kořením, vrátím zpátky, podleju a zavřu maso je pak takové křehké
Jo a svickovou nakladam den dopredu a pak pecu v troube :)
Tak tohle jsem nejak odkoukala doma, to mi problem nedela. Maso.kupuju jen u reznika, takze kdybych nevedela, tak se v klidu zeptam
Až se to naučíš, přijde Ti to jako ta nejjednodušší věc na světě. Držím palce.A pozor na tymián, je hodně aromatický. Já ho třeba vůbec nedávám
maso problem neni u me,protoze zasadne kupuji jen vse libove a to je od kazdeho masa 1 az 3 typy v normalnich cenachja i gulas varim bud s kyty a nebo zadniho hoveziho
@Liberte Ja i vývar dělám z roštěnky.Odborníci asi kroutí hlavou,ale nám chutná,právě ,že v něm neplave žádné blé.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

17 %
11 hlasů

0 %
0 hlasů

8 %
5 hlasů

58 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 66 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40