banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Rizoto - diskuze

5 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Co je podle vás rizoto?Podle mě to klsické maso,zelenina,rýže.Nahoře posypané sýrem.No a ted v televizi vařili to italské.Rozvařená rýže ve víně a dochucená parmazánem.Moderátorka tam vzpomínala,na to klasické české a ten kuchař se tak na ní podíval,jak na blbce.Kroutil hlavou,jako že je uplné prase.
Tak ja se přiznám že rizoto to je u nás nejrychlejší jídlo uvařim rýži na cibulce orestuju vepřové přidám mrkev hrášek opepřim osolim přidám trochu kečupu a je to navrch sýr a když potřebuju opravdu rychle udělat jídlo tak přidám hovězí nebo vepřové ve vlastní štávě
@TYFANY Holky, doma vaříme naše, ale už jsem jedla xkrát i to "rozvařené" italské, je to taky ohromná bašta. Rýže se správně používá "rizotová". Ona se nerozvaří, ale lepí a vypadá to jako majda.
Já dělám rizoto jako Gabča.Nikdy jsem nic jiného neochutnala ani nevyzkoušela.Prostě káždá vaříme jinak.
Gabi,tak na to jsem se tady taky chtěla zeptat,jsem ráda,že jsi to nadhodila...Tady se dělá tak,že se uvaří rýže a do toho zamíchá maso a zelenina.Já ale dělám tak,jak jsem zvyklá z domu.takže:uvařím rýži do poloměkka,na cibulce orestuju maso-většinou mleté,různě ochutím,pak přidám nějakou zeleninu,většinou mexiko v plechovce,podusím,sypnu trochu hotové jíšky,aby to neteklo.pak přendám do pekáče,promíchám s rýží a hodím zapéct do trouby.A ta trouba,to je to,co tady v Karviné neznájí a koukali na mě jak na blázna.Manželovi to moc chutná.
@Silvinka Tak to je hodně zajímavé.Zapíkat jsem to ještě nezkoušela.Musí to být dobré.Jinak to dělam jako ty.

Vybraná anketa

Bylo vaše dítě očkováno proti pneumokokům? Jakou vakcínou?

19 %
13 hlasů

0 %
0 hlasů

7 %
5 hlasů

56 %
38 hlasů

18 %
12 hlasů

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40